У Грузії заарештували главу партії Саакашвілі

Читать на русском
У Грузії поліція затримала лідера опозиційної партії Міхеіла Саакашвілі Єдиний національний рух Ніка Мелія. Його затримали зі штурмом в центральному офісі партії в якому перебував політик.
Фото з відкритих джерел

У Грузії поліція затримала лідера опозиційної партії Міхеіла Саакашвілі «Єдиний національний рух» Ніка Мелія. Його затримали зі штурмом в центральному офісі партії, в якому перебував політик.

Про це пише «Ехо Кавказу».

Поліція використовувала спецзасоби, в тому числі перцевий газ. Зазначається, що після штурму кільком прихильникам опозиції необхідна медична допомога.

Політика звинувачують в організації та керівництві груповим насильством, а також участі в ньому – у справі про заворушення 20 червня 2019 року.

Нагадаємо, нещодавно, 18 лютого, прем’єр-міністр Георгій Гахарія подав у відставку. Він розповів про розбіжності з керівною командою щодо виконання рішення суду щодо лідера опозиційної партії.

Після цього парламент затвердив на пост прем'єра Іраклія Гарібашвілі. Він назвав Ніку Мелія «криміналом» і анонсував виконання рішення суду щодо нього.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: