Таліби звинуватили США в порушенні повітряного простору

Читать на русском
Таліби звинуватили США в тому, що їхні безпілотники порушили афганський повітряний простір. У разі повторення інциденту - пригрозили наслідками.

Таліби звинуватили США в тому, що їхні безпілотники порушили афганський повітряний простір. У разі повторення інциденту - пригрозили наслідками.

Про це повідомляє Twitter-аккаунт представника радикального руху Забіхула Муджахіда.

Феномен «Талібану»: чи насправді в Афганістані занепала цивілізаціяВ Афганістані занепала не цивілізація. В Афганістані занепав політичний режим. Політичний режим, складність якого могла підтримуватися винятково за рахунок зовнішньої допомоги.

У своєму повідомленні Маджахіда зазначив, що США не лише порушили норми міжнародного права, а й суверенітет Афганістану. «Талібан» закликав Штати до дотримання Дохійської угоди. У разі повторного інциденту - загрожують наслідками.

«США порушили суверенітет Ісламського емірату Афганістан, а також норми міжнародного права, направивши свої безпілотники в наш повітряний простір. Закликаємо США дотримуватися Дохійськох угоду. В іншому випадку це загрожує наслідками», - заявив Маджахіда.

Раніше представники «Талібану» заборонили перукарям в провінції Гільменд голити бороди клієнтам і ставити музику під час роботи.

Також нагадаємо, таліби хочуть повернути до Афганістану смертну кару. Також повідомлялося, що таліби готові дозволити жінкам вчитися, але за двох умов.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: