Таліби вивісили в місті Герат тіла страчених бандитів – ЗМІ

Читать на русском
На головній площі таліби вивісили чотири трупи людей, які були звинувачені у викраденні дітей
Ілюстративне фотоAP Photo

Бойовики радикального ісламістського руху «Талібан», які взяли владу в Афганістані, почали практикувати смертну кару. Так, вони вивісили на головній площі міста тіла людей, страчених за звинуваченням у кіднепінгу.

Про це повідомляє інформаційне агентство Associated Press News. Інформацію підтверджує Afghanistan 24/7 у своєму акаунті в Twitter.

Феномен «Талібану»: чи насправді в Афганістані занепала цивілізаціяВ Афганістані занепала не цивілізація. В Афганістані занепав політичний режим. Політичний режим, складність якого могла підтримуватися винятково за рахунок зовнішньої допомоги.

Так, агентство, посилаючись на свідків, повідомляє, що на головній площі таліби вивісили чотири трупи людей, які були звинувачені у викраденні дітей. Потім три тіла розвезли в різні райони міста для того, щоб демонструвати їх натовпі. При великому збігу народу таліби оголосили всім, за яким звинуваченням були страчені ці люди.

Глава талібанських силовиків Зіулхак Джалалі заявив, що таліби врятували двох людей, яких викрали викрадачі. Звільнення вилилося в перестрілку, в ході якої був поранений бойовик, а четверо викрадачів загинули. Ще чотирьох вдалося взяти живими.

Нагадаємо, що таліби запланували повернути жахливі види покарань за злочини. Йдеться про практику відрубування рук і смертну кару для злочинців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: