Зеленський запропонував відкрити в Києві офіс корпорації Facebook

Читать на русском
Також Зеленський ознайомив керівників корпорації Facebook з успіхами України в галузі цифровізації
Ілюстративне фотоslovoidilo.ua

Президент України Володимир Зеленський в ході відеоконференції з головним операційним директором компанії Facebook Шеріл Сендберг і віцепрезидентом Facebook Ніком Клеггом запропонував їм відкрити українське представництво корпорації в Києві.

Про це 27 вересня повідомляє пресслужба офісу президента.

Аналізуємо виконання президентської програми: скорочення функцій державиСкоротити функції держави обіцяв Володимир Зеленський у передвиборчій програмі. Детальніше – в матеріалі Слово і діло.

«Ми прагнемо надавати кращі послуги та підтримку нашим українським користувачам. Це відбивається в різних діях компанії, включаючи недавнім запуском Facebook AMBER Alert в Україні, і ми сподіваємося в майбутньому зміцнити нашу співпрацю» - прокоментувала Сендберг пропозицію Зеленського.

Також Зеленський ознайомив керівників компанії з успіхами України в галузі цифровізації, зокрема, нагадав, що Україна вперше у світі прирівняла цифрові паспорти до звичайних.

«Цифровізація - це пріоритет нашої держави. Це одна з крутих реформ, які активно втілюється. Ми оцифровуємо 100% державних послуг» - зазначив він.

Нагадаємо, що під час попереднього візиту до США президент України Володимир Зеленський у Каліфорнії провів зустріч з генеральним директором корпорації Apple Тімом Куком.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: