Кабмін призначив нове правління «Нафтогазу»

Читать на русском
Кабінет міністрів України призначив нове правління Нафтогазу України. Перед цим Кабмін взяв на себе повноваження наглядової ради НАК.
Фото з відкритих джерел.

У понеділок, 27 вересня, Кабінет міністрів України призначив нове правління НАК «Нафтогаз України». Раніше уряд взяв на себе повноваження наглядової ради НАК.

Припинено повноваження членів правління НАК Сергія Переломи та Ярослава Теклюка, пише РБК-Україна.

Опалювальний сезон під загрозою зриву: в яких областях виникли проблеми під час підготовкиСтарт опалювального сезону в Україні під загрозою зриву. У багатьох регіонах проблеми на етапі підготовки.

Кабмін обрав членами правління «Нафтогазу» Маврикія Калугіна, радника голови правління з питань видобутку газу; Владислава Воловика, радника голови правління; Олену Бойченко, директора з Управління персоналом та соціальної політики «Групи Нафтогаз»; Романа Чумака, голову казначейських операцій «Групи Нафтогаз» - начальника казначейського департаменту.

Нагадаємо, Юрій Вітренко написав листа на адресу прем'єра Дениса Шмигаля і попросив Кабінет Міністрів якомога швидше взяти на себе повноваження наглядової ради компанії, який виявився недієздатним після звільнення трьох незалежних членів.

Також прем'єр повідомив, що Україна готова до опалювального сезону 2021-2022, тарифи на «комуналку», в тому числі ціни на газ, рости не будуть.

«Слово і діло» проаналізувало, в яких населених пунктах споживачі можуть не отримати тепло вчасно.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: