До «Нафтогазу» прийдуть з перевіркою з аудитслужби

Читать на русском
Уряд зобов'язав компанію Нафтогаз забезпечити умови для перевірки її діяльності працівниками Державної аудиторської служби.
mil.in.ua

Уряд зобов'язав компанію «Нафтогаз» забезпечити умови для перевірки її діяльності працівниками Державної аудиторської служби.

Таке рішення було ухвалене на засіданні уряду в середу, 22 вересня. Відповідний проект розпорядження оприлюднено на сайті КМУ.

УЗ, митниця, «Нафтогаз»: які збитки виявила Держаудитслужба в 2020 роціНафтогаз у 2020 році завдав державі збитків на 75,5 млрд гривень, Укрзалізниця – на 372 млн гривень.

«Компанію зобов'язали надати безперешкодний доступ до документації і на підприємства, в філії, представництва НАК. Йдеться, зокрема, про перевірку фінансово-господарської діяльності Нафтогазу в 2017-2021 роках», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у серпні прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що місцева влада повинна скористатися пропозицією «Нафтогазу України» і забезпечити укладення комунальними тепловиробниками контрактів на закупівлю газу за фіксованою річний ціною.

Раніше в «Нафтогазі» заявили про виконання плану закачування газу до ПСГ.

Також повідомлялося, що керівник НАК Юрій Вітренко допускає збитки «Нафтогазу» в першому кварталі до 105 мільярдів гривень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: