Нафтогаз зафіксував тариф на опалювальний сезон: скільки платити українцям

Читать на русском
Для користувачів інших операторів газового ринку або місячних тарифів ціна буде коливатися в залежності від вартості палива на закупівлі.
фото з відкритих джерел

Вартість газу для побутових споживачів була встановлена «Нафтогазом» на рівні річного тарифу.

Про це повідомляється на офіційному сайті регулятора.

Зазначається, що Нафтогаз України для опалювального сезону 2021/22 підготував тариф на газ в розмірі 7,96 за кубометр природного палива.

При цьому, такий варіант доступний користувачам «Нафтогаз України» при підключенні до спеціального тарифу «Комфортний сезон».

Опалювальний сезон під загрозою зриву: в яких областях виникли проблеми під час підготовкиСтарт опалювального сезону в Україні під загрозою зриву. У багатьох регіонах проблеми на етапі підготовки.

Згідно з його умовами ціна фіксується до 30 квітня 2022 року. Якщо оплачувати до 15 числа через особистий кабінет можна отримати додаткову знижку в 1%. Аналогічна ціна діє в річному плані оператора.

Варто зазначити, що для користувачів інших операторів газового ринку або місячних тарифів ціна буде коливатися в залежності від вартості палива на закупівлі.

Нагадаємо, що у Лисичанську напередодні початку опалювального сезону від послуг опалення відключать 28 багатоквартирних будинків. Причиною відключення називають борги за послуги опалення.

Окрім цього, за словами експерта, без підтримки Уряду опалювальний сезон в Україні пройде важко.

Раніше ми повідомляли, що в серпні 2021 року Кабмін знизив тариф на електроенергію для населення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: