Постраждалих під час стрілянини у Пермі виявилося понад 40

Читать на русском
В результаті стрілянини у Пермському університеті постраждали 43 людини. Раніше було відомо про 24.
Фото: 59.ru

В результаті стрілянини у Пермському державному університеті постраждали 43 людини. Раніше було відомо про 24 поранених.

Про це повідомила міністр охорони здоров'я регіону Анастасія Крутень у середу, 22 вересня, передає російський Інтерфакс.

У машину помічника Зеленського стріляли, є пораненіУ середу, 22 вересня, невідомі обстріляли автомобіль помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра.

«На сьогоднішній день 43 постраждалих, з них 12 осіб знаходяться в трьох стаціонарах міста Пермі. Важкий тільки один, це стрілок. Він у вкрай важкому стані. Вчора ввечері була проведена ампутація частини гомілки. Стан нестабільний вкрай важкий. Всі інші 11 осіб, що знаходяться в стаціонарі, в задовільному стані. Також в задовільному стані знаходяться на амбулаторному лікуванні», - сказала Крутень.

Нагадаємо, в Росії 20 вересня стрілянину в університеті в Пермі відкрив 18-річний студент Тимур Бекмансуров. Він був поранений поліцейським і зараз знаходиться у важкому стані в лікарні під охороною. Загинули шестеро людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: