У РФ уточнили кількість загиблих під час стрілянини у Пермі

Читать на русском
У МОЗ Росії оприлюднили офіційні дані про те, скільки людей загинули в результаті стрілянини в Пермському університеті 20 вересня.
скріншот з відео

В результаті стрілянини у Пермському державному університеті в понеділок, 20 вересня, загинули шестеро людей, а не вісім, як раніше інформували ЗМІ.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ Росії.

Стрілянина в Пермі: стрілець вижив і залишається у реанімації непритомнийСтудент Тимур Бекмансуров, який сьогодні влаштував стрілянину в університеті Пермі, вижив після важкого поранення, яке він отримав під час затримання. Він у тяжкому стані.

«За уточненими оперативними даними Федерального центру медицини катастроф, в результаті інциденту у Пермському держуніверситеті, шестеро людей загинули, 24 постраждали надається медична допомога», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося про вісім загиблих і 28 постраждалих.

Нагадаємо, вранці 20 вересня у Пермському державному університеті в Росії сталася стрілянина. 18-річний студент Тимур Бекмансуров у чорній масці відкрив вогонь на території вишу. Щоб врятуватися, студенти вистрибували з вікон. Інші закрилися в аудиторіях.

Спочатку повідомлялося, що стрілець загинув від отриманих ран під час затримання. Але пізніше стало відомо, що нападник вижив і перебуває у важкому стані в реанімації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: