Стрілянина в Пермі: стрілець вижив і залишається у реанімації непритомний

Читать на русском
Студент Тимур Бекмансуров, який сьогодні влаштував стрілянину в університеті Пермі, вижив після важкого поранення, яке він отримав під час затримання. Він у тяжкому стані.
Тимур Бекмансуровt.me/breakingmash

Студент Тимур Бекмансуров, який сьогодні влаштував стрілянину в одному з університетів Пермі, вижив після вогнепального поранення і зараз перебуває в лікарні у важкому стані.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash, а також ряд російських ЗМІ з посиланням на слідком РФ.

Стрілянина у Пермі: з'явилися нові дані про жертви і постраждалихВ результаті стрілянини у Пермському університеті РФ сьогодні були вбиті вісім осіб. Сам нападник помер по дорозі до лікарні у машині швидкої допомоги.

«Зараз він у лікарні з пораненням грудної клітини, пораненням ніг, ураженням кишечника і печінки. Його стан вкрай важкий, зараз Бекмансурова оперують», - йдеться в повідомленні.

Раніше пресслужба університету повідомила, що стрілок помер після поранення під час затримання. Однак ЗМІ уточнили, що Бекмансуров отримав вогнепальні поранення грудей і кінцівок і він без свідомості на ШВЛ.

Нагадаємо, сьогодні, 20 вересня, у Пермському державному університеті в Росії сталася стрілянина. 18-річний студент Тимур Бекмансуров у чорній масці відкрив вогонь на території вишу. Щоб врятуватися, студенти вистрибували з вікон. Інші закрилися в аудиторіях. За останніми даними, під час нападу Бекмансуров вбив щонайменше 8 осіб, ще 26 були поранені.

Сьогодні в Пермському краї скасували заняття у всіх вишах, школах, технікумах і коледжах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: