Студенту, котрий влаштував стрілянину в Пермі, ампутували ногу

Читать на русском
Бекмансурова вже перевели з реанімації до звичайної палати. При цьому до тями він так і не приходив. Медики оцінюють його стан як важкий, але стабільний.

Студенту Тимуру Бекмансурову, який скоїв напад на виш у Пермі, лікарі під час операції ампутували ліву ногу.

Про це інформує Telegram-канал Baza у вівторок, 21 вересня.

Відомо, Бекмансурова вже перевели з реанімації до звичайної палати. При цьому до тями він так і не приходив. Медики оцінюють його стан як важкий, але стабільний.

«Його життю, як вважають лікарі, майже нічого не загрожує, окрім раптового непрогнозованого погіршення стану. Тимура й досі не приводили до тями, він підключений до апарату ШВЛ», - йдеться в повідомленні.

Як вважають лікарі, в найближчі години стан Бекмансурова не має змінитися. Єдиний фактор, який йому загрожує - можлива відмова нирок через множинні важкі травми.

Як уточнює Telegram-канал Mash, пермському стрілку ампутували ногу вище коліна через пошкодження судинного пучка - одне із вогнепальних поранень він отримав у стегно. Крім них, у нього вогнепальний перелом малогомілкової кістки зліва з пошкодженням великогомілкової артерії. Також у нього поранення легені, печінки, кишківника, пошкодження сечоводу і кровотеча у черевну порожнину.

«Бекмансурову колять максимальну дозу симпатомиметиків (препаратів, що стимулюють центральну нервову систему), за рахунок чого тиск тримається в районі 115 на 80», - пише Telegram-канал.

Нагадаємо, вранці 20 вересня в Пермському державному університеті в Росії сталася стрілянина. 18-річний студент Тимур Бекмансуров в чорній масці відкрив вогонь на території вишу. Щоб врятуватися, студенти вистрибували із вікон. Інші закрилися в аудиторіях.

Спочатку повідомлялося, що стрілець загинув від отриманих ран під час затримання. Але пізніше стало відомо, що нападник вижив і перебуває у важкому стані в реанімації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: