Стрілянина у Пермі: з'явилися нові дані про жертви і постраждалих

Читать на русском
В результаті стрілянини у Пермському університеті РФ сьогодні були вбиті вісім осіб. Сам нападник помер по дорозі до лікарні у машині швидкої допомоги.
скріншот з відео breakingmash

В результаті стрілянини у Пермському університеті РФ сьогодні були вбиті вісім людей. Раніше було відомо про п'ятьох жертв. Поліція відкрила кримінальну справу.

Такі дані оприлюднили російські ЗМІ станом на 11 годину.

У російській Пермі сталася стрілянина в університеті, є жертвиУ Пермі в університеті сьогодні, 20 вересня, сталася стрілянина. Стрілець в масці вбив кілька людей. Також є постраждалі.

_«За даними СК, стрілянину у Пермському університеті відкрив один зі студентів вишу. За фактом інциденту вже порушено кримінальну справу. Кількість загиблих збільшилася до восьми осіб. На місце стрілянини виїхав губернатор Пермського краю Дмитро Махонін», - пишуть РЕН ТВ-Новости у Twitter.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, кількість постраждалих через стрілянину склала 19 осіб. Серед них є ті, хто в тяжкому стані. На місце продовжують приїжджати карети швидкої допомоги.

Сам нападник, якого поранили під час затримання, помер дорогою до лікарні на апараті ШВЛ.

Нагадаємо, сьогодні, 20 вересня, у Пермському державному університеті в Росії сталася стрілянина. Хлопець у чорній масці відкрив вогонь на території вишу. ЗМІ з'ясували ім'я ймовірного нападника - 18-річний студент Тимур Бекмансуров. Його поранили під час затримання. Раніше було відомо лише про п'ять жертв.

Раніше у РФ сталася стрілянина з жертвами в школі Казані. Тоді загинули дев'ять осіб - сім учнів і двоє вчителів. Постраждали 23 людини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: