Зеленський закликав не допустити повернення «лихих 90-х»

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський відреагував на обстріл автобусу з людьми в Харківській області.
фото LIGA.net

Президент Володимир Зеленський відреагував на обстріл автобусу з людьми в Харківській області, який стався ввечері 27 серпня.

Коментар був опублікований в його Telegram-каналі.

В Офісі генпрокурора повідомили про 4 постраждалих під час обстрілу автобусаВ результаті стрілянини по мікроавтобусу в Харківській області постраждали чотири людини. Раніше було відомо про трьох постраждалих.

«Суспільство має згадати, що в державі є поліція і є закон. А громадянин - отримати відчуття захищеності. Ні приналежність до певних політичних сил, ні прихильність різних ідеологій, віросповідань, поглядів, якщо це не заборонено законодавством, не повинні бути виправданням злочинів», - заявив він.

Зеленський також подякував поліції за оперативне затримання підозрюваних. Він додав, що така ефективність повинна стати нормою.

«Ми десятиліттями слухали гасло «Закон - один для всіх». Але бачимо, до чого призводять порожні обіцянки! Безліч правоохоронних органів зосередили увагу на економічних і корупційних злочинах, боротьба з якими, звичайно, важлива, але ми не повинні допустити повернення до «лихих 90-х» з ​​зухвалими розбірками на вулицях. Тому гучні слова повинні нарешті перетворюватися в результат, а винні - отримувати реальне покарання», - зазначив президент.

Нагадаємо, ввечері 27 серпня в Харківській області обстріляли мікроавтобус з представниками ОПЗЖ.

За останніми даними, постраждали чотири людини. Всіх нападників затримали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: