На Львівщині розгортають додаткові COVID-відділення

Читать на русском
Лікувальні установи Львівської області почали розгортати додаткові ліжко-місця через зростання захворюваності на коронавірус.

Лікувальні установи Львівської області почали розгортати додаткові ліжко-місця через зростання захворюваності на коронавірус.

Станом на сьогодні лікарні заповнені пацієнтами з коронавірусом вже на 38,4%, повідомив під час брифінгу начальник департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Орест Чемерис.

Нові правила карантину: що змінилося для українцівЯкі нові правила карантину ввели в Україні, що таке жовті й зелені COVID-сертифікати і як будуть працювати школи в червоних зонах – в матеріалі Слово і діло.

Напередодні до лікарень регіону надійшло 152 особи з діагнозом коронавірус. Всього у стаціонарах таких пацієнтів 1 268.

«Відсьогодні пацієнтів з коронавірусом прийматимуть Сокальська та Рудьковська лікарні, а найближчим часом ще три - Жидачівська, Пустомитівська та Перемишлянська», - сказав Чемерис.

Він підкреслив, що до 20 вересня в області вісім медустанов лікували дорослих COVID-пацієнтів і одна дитяча лікарня.

«Відсьогодні в роботу запустили Сокальську і Рудковську лікарню. Крім того, ще трьом закладам дали доручення підготувати COVID-відділення до прийому пацієнтів», - сказав голова департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

Раніше повідомлялося про те, що в Україні динаміка рівня госпіталізацій пацієнтів з коронавірусом перевищує норму МОЗ вже в 13 регіонах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: