Стало відомо, коли Зеленський планує вдруге поїхати до США

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський 20 вересня почне свій візит в США. Він візьме участь у Генасамблеї ООН і виступить там з промовою.
Фото з відкритих джерел.

Президент Володимир Зеленський 20 вересня почне свій візит в США. Він візьме участь у Генасамблеї ООН і виступить там з промовою.

Про це повідомив прес-секретар глави держави Сергій Никифоров.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

Також Зеленський в США проведе низку двосторонніх зустрічей з лідерами інших країн і представниками міжнародних організацій, зокрема, генсеком ООН, представниками бізнесу та українською громадою в США.

Раніше ЗМІ писали, що президент може в кінці вересня знову відвідати США. Візит в Нью-Йорк запланований під час загальних дебатів на 76-й сесії Генасамблеї ООН, які пройдуть з 21 по 27 вересня.

Нагадаємо, в кінці серпня Зеленський відвідав США з першим офіційним візитом. 1 вересня в Білому домі відбулася зустріч президентів США і України - Джозефа Байдена і Володимира Зеленського.

Також «Слово і діло» пропонує подивитися, чим раніше закінчувалися переговори президентів України і США.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: