Кулеба розповів, коли президент США Байден відвідає Україну з візитом у відповідь

Читать на русском
Зараз Київ і Вашингтон будуть зосереджені в першу чергу на виконанні домовленостей, які були досягнуті в ході зустрічі двох президентів
Дмитро КулебаEPA - European Pressphoto Agency

Президент США Джозеф Байден відвідає Україну, однак це відбудеться вже не у 2021 році, оскільки візити такого рівня проводяться не в один рік.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в ефірі телеканалу Інтер.

«Я не сумніваюся, що президент Байден долетить і до середини Дніпра, і перетне Дніпро, сяде в Борисполі та приїде до Києва. Але цей візит не буде цього року, оскільки дипломатична практика не передбачає обміну візитами такого рівня в один рік... Не так щільно» - пояснив міністр»

«Звірили годинник»: що дала зустріч між Байденом і ЗеленськимНа зустрічі з президентом Сполучених Штатів Володимир Зеленський отримав менше, ніж розраховував.

За його словами, зараз Київ і Вашингтон будуть зосереджені в першу чергу на виконанні домовленостей, які були досягнуті в ході зустрічі двох президентів 1 вересня.

Нагадаємо, що у Вашингтоні 1 вересня о 21 годині по Києву в Білому домі пройшла зустріч президентів США та України - Джозефа Байдена і Володимира Зеленського.

За підсумками зустрічі двох президентів Україна і США випустили спільну заяву, яка стосується стратегічного партнерства двох держав. У ньому визначаються основні напрямки співпраці Києва і Вашингтона на найближчі роки.

Президент США Джозеф Байден під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським заявив, що хотів би ще раз відвідати Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: