Російська паспортизація на окупованому Донбасі сповільнилася - РНБО

Читать на русском
Як зазначили в РНБО, статистика про кількість паспортів, які жителям Донбасу видала РФ, є різною.
Главком

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що темпи російської паспортизації на тимчасово непідконтрольній території Донбасу сповільнилися.

Про це Данілов заявив на брифінгу 17 вересня.

Згідно зі словами секретаря РНБО, статистика про кількість паспортів, які Росія видала жителям ОРДЛО, є різною, адже в неї іноді вносять і тих, хто тільки подав заявку на отримання паспорта.

«Статистика різна. У нас є цифра 630 тисяч, є цифра 740 тисяч. Не всі видають на території Донецької та Луганської областей. Вони там вивозять їх частинами в Ростовську область. На сьогодні темпи видачі сповільнилися, вони не такі активні, як раніше», - повідомив Данілов.

У ОРДЛО змушують голосувати на виборах до Держдуми РФ – ДенісоваЖителів ОРДЛО змушують брати участь у виборах до Держдуми Росії. Людям погрожують штрафами і звільненнями.

Зазначимо, що раніше Генасамблея ООН включила в порядок денний українське питання. Перед початком засідання Російська сторона тричі поспіль оскаржила цей пункт, проте рішення все одно було прийнято більшістю голосів.

Нагадаємо, що РНБО запустила систему моніторингу олігархів.

Раніше ми повідомляли, що РНБО запровадила санкції проти семи співробітників ФСБ РФ, причетних до отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.

Також нагадаємо, що РНБО готує санкції за вибори до Держдуми РФ в Криму і на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: