Бойовики вдруге за день обстріляли будинки мирних жителів на Донбасі

Читать на русском
У зоні ООС на Донбасі в четвер, 16 вересня, окупанти вдруге за день відкрили вогонь по населеним пунктам. Цього разу - біля Тарамчука.
facebook.com/pressjfo.news

У зоні ООС на Донбасі у четвер, 16 вересня, окупанти вдруге за день відкрили вогонь по населеним пунктам. Під обстріл потрапило селище Тарамчук і будинки мирних жителів.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил.

У Луганській області під обстріл потрапили мирні населені пункти – фотоБойовики обстріляли села і будинки уздовж лінії розмежування на Луганщині. Найбільше постраждали жителі села Трьохізбенка.

«Другий раз за сьогодні збройні формування РФ вчинили злочинний обстріл мирного населеного пункту уздовж лінії розмежування», - йдеться в повідомленні.

Обстріли велися зі ствольної артилерії калібру 122-мм. Так, о 6:40 з боку селища Оленівка бойовики відкрили вогонь по населеному пункту Тарамчук.

Наслідки обстрілу зафіксувала наглядова група української сторони СЦКК. Від розриву 122-мм снаряда пошкоджено стіни та вікна житлового будинку, а також прилегла територія.

Жертв і постраждалих серед мирних жителів Донбасу немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що бойовики обстріляли місто Щастя у Луганській області. В результаті - поранення отримав голова місцевої військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець.

Також під ворожий обстріл потрапив місцевий відділ прикордонної служби «Щастя» 3-го прикордонного загону.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: