Через обстріли на Донбасі поранений голова місцевої адміністрації

Читать на русском
Бойовики сьогодні вранці обстріляли Щастя у Луганській області. Поранений глава місцевої військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець.
facebook.com/pressjfo.news

Бойовики сьогодні вранці обстріляли місто Щастя Луганської області. В результаті - поранення отримав глава місцевої військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець.

Про це повідомили у пресцентрі штабу ООС.

Війна на Донбасі: бойовики стріляли біля Новолуганського та АвдіївкиПротягом минулої доби, 15 вересня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

В районі Щастя було два обстріли: о 6:40 і 7:30. За попередньою інформацією, бойовики використовували міномети калібру 82 мм.

В результаті обстрілу поранення отримав один цивільний. За інформацією «Громадського», пораненим виявився глава місцевої військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець. Зараз він в лікарні з ушкодженою ногою. Стан його здоров'я задовільний.

Також були пошкоджені об'єкти цивільної інфраструктури: адміністративна будівля відділу прикордонної служби та цивільний автомобіль.

У пресслужбі МВС додали, що під ворожий обстріл потрапив місцевий відділ прикордонної служби «Щастя» 3-го прикордонного загону. Бойовики коректували ведення вогню з безпілотника.

Нагадаємо, це вже не перший обстріл цивільної інфраструктури з боку бойовиків на Донбасі за останні місяці. Наприкінці серпня під обстріл потрапила Авдіївка Донецької області. УЗ обмежувала рух поїздів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: