Війна на Донбасі: бойовики стріляли біля Новолуганського та Авдіївки

Читать на русском
Протягом минулої доби, 15 вересня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.
Штаб ООС(архів).

Протягом минулої доби, 15 вересня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

Поблизу населеного пункту Новолуганське противник обстріляв позиції українських військовослужбовців зі стрілецької зброї.

Обмін полоненими: чому півтора року немає прогресу в переговорахПереговори щодо обміну полоненими практично заморожені. Коли був останній обмін і чому не проводять нових – в матеріалі Слово і діло.

У напрямку Південного збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл із станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Авдіївки російські окупанти вели вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120 калібру.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Станом на ранок, 16 вересня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації та дотримуються режиму припинення вогню.

Нагадаємо, Росію в ТКГ закликали провести обмін полоненими.

Раніше президент Володимир Зеленський допустив звільнення полонених після нової нормандської зустрічі.

Нагадаємо, президент передав лідеру США Джо Байдену список незаконно ув'язнених українців на окупованих територіях Донбасу, Криму і РФ. У документі значилися імена 450 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: