Рух поїздів у Донецькій області знову обмежили через обстріли

Читать на русском
Укрзалізниця 9 вересня обмежила рух приміських поїздів на напрямку Костянтинівка-Донецьк через новий обстріл з боку бойовиків.
фото з відкритих джерел

«Укрзалізниця» у четвер, 9 вересня, обмежила рух приміських поїздів на напрямку Костянтинівка-Донецьк через новий обстріл з боку бойовиків.

Про це повідомила пресслужба УЗ.

Серпень в ООС: скільки було зафіксовано обстрілівНа Донбасі протягом серпня було зафіксовано 200 обстрілів. Загинули 9 українських військових, 27 були поранені.

«Близько 08:00 четверга в районі станції Скотовате Донецької залізниці почався обстріл з важкого виду озброєння з непідконтрольній Україні території», - йдеться в повідомленні.

В УЗ відзначили, що снаряди падають на відстані 2 км від станції. В даний час пошкоджень інфраструктури немає. Працівників станції і пасажирів евакуювали в укриття.

У зв'язку з цим «Укрзалізниця» вирішила обмежити рух приміських поїздів на напрямку Костянтинівка - Донецьк.

Зокрема, поїзди №6011/6072 Лиман - Скотовате - Лозова та №6003/6004 Ізюм - Скотувате - Святогірськ будуть доїжджати до станції Фенольна.

Нагадаємо, про ранковий обстріл сьогодні повідомили в штабі ООС. Один український військовослужбовець отримав вогнепальне поранення. Стан його здоров'я - тяжкий.

У серпні УЗ обмежувала рух поїздів біля Авдіївки - також через ворожі обстріли.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: