В Україні з'явилася Рада з молодіжних питань

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким створив Раду з молодіжних питань.
Володимир Зеленськийскрін з відео

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким створив Раду з молодіжних питань. Вона функціонуватиме як консультативно-дорадчий орган при главі держави.

Про це повідомляє пресслужба ОПУ 13 вересня, публікуючи відповідний указ №462.

Аналізуємо виконання президентської програми: житлове кредитування для молодіПрограми житлового кредитування для молоді обіцяв перед виборами Володимир Зеленський. Як він виконує обіцянку, розібралося Слово і діло.

У Зеленського пояснили, що Рада створюється з метою сприяння розвитку потенціалу молоді, її самореалізації та активної участі у суспільному житті та ухваленні рішень щодо молодіжної політики.

Серед завдань Ради з молодіжних питань буде сприяння розвитку молодіжної інфраструктури.

До складу цього органу планується залучити лідерів молодіжних рухів і організацій, спортсменів, засновників молодіжних соціальних ініціатив, діячів культури, розповіли в ОПУ.

Згідно з указом, протягом місяця на розгляд президента повинні бути представлені пропозиції щодо персонального складу Ради, а також проект Положення про неї.

Нагадаємо, на вихідних президент Володимир Зеленський підписав указ про забезпечення соціальних гарантій для ветеранів війни і сімей загиблих українських захисників. Документ передбачає поліпшення житлових умов для певної категорії осіб.

«Слово і діло» раніше писало про те, скільки молоді в країнах Європи живе разом з батьками.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: