Викинути, з'їсти, змити в унітаз: у ДБР назвали найепічніші спроби хабарників викинути хабар

Читать на русском
З'їсти в процесі втечі, викинути з вікна власного автомобіля, заховати в морозилці - в ДБР зібрали топ найсмішніших (і невдалих) спроб хабарників позбутися від отриманих ними грошей
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Державному бюро розслідувань розповіли про спроби хабарників позбутися грошей, які вони отримали в якості неправомірної вигоди. І навіть склали п'ятірку найбільш епічних спроб уникнути відповідальності.

Про це повідомляється на сторінці ДБР у Facebook.

  1. Відкриває парад затримання посередника чиновника виправної колонії в Одесі. При спробі його затримати посередник почав тікати, отримані гроші він рвав і викидав по дорозі. Ще один чиновник у Хмельницькому виконав те ж саме, але в процесі запихав порвані долари в рот і їв. Співробітникам ДБР згодом довелося збирати розкидані купюри по шматках і робити експертизу.

«Рвав та їв, їв та рвав. Щось вдалося проковтнути, Інше - також розкидав по дорозі» - зазначили в повідомленні.

  1. У Краматорську співробітниця Донецького управління Державної міграційної служби зуміла під час затримання злити гроші в унітаз.
  2. У Харкові поліцейський-хабарник викидав купюри з вікна власного автомобіля під час переслідування.
  3. У Львівській області ще один поліцейський, якого брали на хабарі, не придумали нічого кращого, як заховати гроші в морозильному відділенні свого ж райвідділу поліції.
  4. Багато хабарників негайно заявляють, що гроші їм підкинули.

Втім, додали в ДБР, з фантазією у багатьох важко-велика частина взятих на гарячому хабарників заявляє, що це не їхні гроші та вони поняття не мають, звідки вони взялися.

Нагадаємо, 3 вересня СБУ затримала під час отримання хабарі у 20 тисяч доларів начальника льотної академії Національного авіаційного університету (НАУ) і посередника – начальника льотного училища при цьому ж університеті.

20 серпня Національне антикорупційне бюро України затримало на отриманні неправомірної вигоди Євгена Гетьмана, одного з членів комісії з регулювання азартних ігор і лотерей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: