На вулиці Києва виведуть мобільні групи через карантин

Читать на русском
У Києві на вулиці знову вийдуть мобільні групи контролю за протиепідемічним режимом. У столиці у  фіксується незначне збільшення захворюваності.
Олег РубанФото - zn.ua

У Києві посилять контроль за виконанням карантинних правил, а на вулиці столиці знову вийдуть мобільні групи контролю за протиепідемічним режимом.

Про це розповів начальник ГУ Держпродпотребслужби в Києві Олег Рубан в ефірі Україна 24.

Яких карантинних правил повинні дотримуватися в школах і дитсадкахЯких карантинних правил повинні дотримуватися в дитсадках, чи повинні школярі носити маски, чи можуть батьки заходити в установи освіти – в матеріалі Слово і діло.

За його словами, робота таких груп відновиться спочатку в навчальних закладах - в школах і вишах, де стартував навчальний рік.

«Це потрібно компілювати з навчанням, організовувати пропаганду вакцинації, говорити про заходи, які повинні бути обов'язково - дистанція, масковий режим в окремих групах і щоденний контроль стану здоров'я», - додав керівник столичної Держпродпотребслужби.

Рубан розповів, що у Києві фіксується незначне збільшення захворюваності. А в двох регіонах України зафіксований можливий перехід в «жовту» зону.

Нагадаємо, в Україні стартував новий навчальний рік, і поки ситуація із захворюваністю на коронавірус більш-менш стабільна, навчальний процес для школярів відбуватиметься в очному форматі, а дитячі садки будуть відкриті.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: