Байден заявив, що хотів би ще раз відвідати Україну

Читать на русском
Будучи в ранзі глави держави, Байден ще не відвідував Україну. Останній раз з візитом в нашій країні він був у січні 2017 року
Зеленський і Байденpresident.gov.ua

Президент США Джозеф Байден під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським заявив, що хотів би ще раз відвідати Україну.

Про це написав американський політичний оглядач Ед О'Кіф у своєму Twitter.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

Оглядач зазначив, що під час розмови із Зеленським в Овальному кабінеті Байден висловив надію в майбутньому відвідати Україну ще раз.

Будучи в ранзі глави держави, Байден ще не відвідував Україну. Останній раз з візитом в нашій країні він був у січні 2017 року. Тоді він був віцепрезидентом США і приїхав в Україну за п'ять днів до закінчення своїх президентських повноважень.

Нагадаємо, що у Вашингтоні 1 вересня о 21 годині по Києву в Білому домі стартувала зустріч президентів США та України - Джозефа Байдена і Володимира Зеленського.

За підсумками зустрічі двох президентів Україна і США випустили спільну заяву, яка стосується стратегічного партнерства двох держав. У ньому визначаються основні напрямки співпраці Києва і Вашингтона на найближчі роки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: