МЗС працює над візитом Байдена в Україну у відповідь – Кулеба

Читать на русском
Міністр зазначив, що точна дата візиту поки що невідома. Однак він сподівається, що Байден відвідає Україну до кінця своєї президентської каденції
Дмитро Кулебаradiosvoboda.org

Міністерство закордонних справ України працює над можливістю відповідного візиту президента США Джозефа Байдена в Україну.

Про це заявив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі телеканалу «Україна 24».

Міністр зазначив, що точна дата візиту поки що невідома. Однак він сподівається, що Байден відвідає Україну до кінця своєї президентської каденції.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

«Ми працюємо над зворотним візитом. Я переконаний, що за часи свого президентства Джо Байден відвідає Україну, оскільки наша країна дуже важлива для нього і є дуже важливим пріоритетом зовнішньої політики США. Зараз ми до них, потім вони до нас» - сказав він.

Нагадаємо, що у Вашингтоні 1 вересня о 21 годині по Києву в Білому домі стартувала зустріч президентів США та України - Джозефа Байдена і Володимира Зеленського.

За підсумками зустрічі двох президентів Україна і США випустили спільну заяву, яка стосується стратегічного партнерства двох держав. У ньому визначаються основні напрямки співпраці Києва і Вашингтона на найближчі роки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: