Зеленський сьогодні у Каліфорнії зустрінеться з головою Apple

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський 2 вересня проведе зустріч з головою Apple Тімом Куком і виступить з лекцією у Стенфордському університеті.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи з робочим візитом у Каліфорнії, проведе зустріч із головою Apple Тімом Куком, відвідає Кремнієву долину і виступить з лекцією у Стенфордському університеті.

Про це сьогодні повідомив прессекретар глави держави Сергій Никифоров в Facebook.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

«Вранці у президента України зустріч з СЕО «Apple» Тімом Куком. Після - виступ в Стенфордському університеті. Спілкування з провідними інвесторами та венчурними фондами Кремнієвої долини. Окремо - зустріч з українськими підприємцями і фахівцями долини», - написав Никифоров.

Крім того, Зеленський ознайомиться з роботою Національної гвардії Каліфорнії, додав він.

Нагадаємо, у Вашингтоні 1 вересня в Білому домі пройшла зустріч президентів США і України - Джозефа Байдена і Володимира Зеленського.

За підсумками зустрічі двох президентів України і США випустили спільну заяву, яка стосується стратегічного партнерства двох держав. У ньому визначаються основні напрямки співпраці Києва і Вашингтона на найближчі роки.

Під час зустрічі Зеленський передав Байдену список українських полонених.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: