Зеленський передав Байдену список українських полонених

Читать на русском
Україна передала лідеру США Джо Байдена список незаконно ув'язнених українців на окупованих територіях Донбасу, Криму та РФ.

Україна передала лідеру США Джо Байдена список незаконно ув'язнених українців на окупованих територіях Донбасу, Криму та РФ.

У документі вказуються імена 450 осіб.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

Президент Володимир Зеленський попросив у лідера США допомогти зі звільненням незаконно ув'язнених Росією українців.

«Ми вранці передали вашій команді список осіб, які перебувають в полоні на окупованій частині Донбасу, в Криму, в Росії. І їх близько 450 осіб. Як США можуть допомогти в цьому питанні», - зазначив президент України.

Нагадаємо, 31 серпня Зеленський розпочав візит до США. Сьогодні він проведе зустріч з американським президентом Джо Байденом. У Білому домі підтвердили візит українського президента.

Також повідомлялося про те, що сьогоднішню зустріч з президентом США Джо Байденом президент України Володимир Зеленський почне з питання окупованих Донбасу і Криму.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: