США отримали пропозицію приєднатися до переговорів щодо Донбасу – Зеленський

Читать на русском
При цьому Зеленський не відповів на питання про те, чи буде це новий формат, або США приєднаються до існуючого
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

В ході зустрічі в Білому домі президент США Джозеф Байден отримав пропозицію ввести США в переговорний процес щодо Донбасу.

Про це 2 вересня заявив президент України Володимир Зеленський під час брифінгу у Вашингтоні.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

«По Донбасу. Я пропонував формати із залученням представників США на рівні президента у формат врегулювання війни на Донбасі. США будуть думати над моєю пропозицією. До зустрічі Я не передавав деталей» - заявив президент.

При цьому Зеленський не відповів на питання про те, чи буде це новий формат, або США приєднаються до існуючого Нормандського формату - він відрадився, що це буде «якийсь формат».

ПРЕСС-ПОДХОД ПРЕЗИДЕНТА УКРАИНЫ ВЛАДИМИРА ЗЕЛЕНСКОГО НА ОТКРЫТИИ УКРАИНСКОГО ДОМА В ВАШИНГТОНЕТелеканал ДОМ

Нагадаємо, що у Вашингтоні 1 вересня о 21 годині по Києву в Білому домі стартувала зустріч президентів США та України - Джозефа Байдена і Володимира Зеленського.

За підсумками зустрічі двох президентів Україна і США випустили спільну заяву, яка стосується стратегічного партнерства двох держав. У ньому визначаються основні напрямки співпраці Києва і Вашингтона на найближчі роки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: