США нададуть Україні майже півмільярда доларів допомоги

Читать на русском
З 2014 року американський уряд витратив на українські реформи майже два мільярди доларів. Цього року Україні нададуть ще 463 мільйони
Зеленський і Байденpresident.gov.ua

До кінця 2021 року США додатково виділять Україні 463 мільйони доларів на підтримку і проведення різних реформ.

Про це серед іншого йдеться спільній заяві США та України, опублікованій на сайті президента.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

Так, з 2014 року американський уряд витратив на українські реформи майже два мільярди доларів. Цього року Україні нададуть ще 463 мільйони. Фінансуватися будуть програми, орієнтовані на встановлення демократії, турботу про права людини, а також програми, які орієнтовані на місцеве управління і децентралізацію, приватизацію і судову реформу.

Нагадаємо, що у Вашингтоні 1 вересня о 21 годині по Києву в Білому домі стартувала зустріч президентів США та України - Джозефа Байдена і Володимира Зеленського.

За підсумками зустрічі двох президентів Україна і США випустили спільну заяву, яка стосується стратегічного партнерства двох держав. У ньому визначаються основні напрямки співпраці Києва і Вашингтона на найближчі роки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: