Зведення ООС: три обстріли, втрат немає

Читать на русском
У понеділок, 30 серпня, бойовики тричі порушили режим припинення вогню в зоні ООС на Донбасі.
фото ООС

У понеділок, 30 серпня, бойовики тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті ворожих обстрілів жоден український військовий не постраждав.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

Так, один з ворожих обстрілів був зафіксований поблизу Новозванівки. Бойовики обстріляли українські позиції з станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Також недалеко від населеного пункту Шуми окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, поблизу Троїцького російські найманці вели вогонь з великокаліберних кулеметів. Українські військові відкривали вогонь у відповідь на ворожі обстріли.

«Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представникам Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на вихідних окупанти обстріляли Авдіївку. Були поранені 10 військових.

УЗ продовжила до 3 вересня обмеження руху поїздів у Донецькій області поблизу Авдіївки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: