Обстріл Авдіївки: поранені троє військових, постраждала база і житлові будинки

Читать на русском
На Донбасі сьогодні під час обстрілів бойовиків постраждала промислова база в Авдіївці, житлові будинки. Поранено троє українських військових.
ілюстративне фотофото ЕРА

На Донбасі під час обстрілів бойовиків постраждала промислова база в Авдіївці, житлові будинки, також була зачеплена електрика. Крім того, вже відомо про трьох поранених бійців.

Про це в суботу, 28 серпня, повідомив керівник Авдіївської військово-цивільної адміністрації (ВГА) Віталій Барабаш, передає УНН.

Рік перемир'я на Донбасі: озвучені втрати ЗСУЗа час перемир'я на Донбасі, оголошеного майже рік тому, загинуло 45 українських військових.

Він зазначив, що обстріли тривали в два етапи: перший обстріл з 6:15 до 7:50 ранку сьогодні, другий з 8:50 до 10:15 ранку.

За словами Барабаша, під обстріл потрапила промислова база в Авдіївці, де знаходяться українські військовослужбовці.

«В результаті обстрілу постраждала промислова база, в якій знаходяться військові. Це поруч з п'ятиповерховими будинками, по самій цивільній інфраструктурі - потрапило трохи по електриці», - зазначив керівник ВГА.

У той же час в ОТГ «Схід» повідомляють, що в результаті обстрілу троє військовослужбовців отримали осколкові поранення. Після надання першої медичної допомоги поранених транспортували до лікувального закладу. Стан їх здоров'я задовільний.

Нагадаємо, раніше було відомо про одного пораненого бійця ООС.

В УЗ повідомили, що через обстріли зміниться рух поїздів в районі Авдіївки Донецької області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: