Обмеження руху поїздів поблизу Авдіївки продовжили – УЗ

Читать на русском
УЗ продовжила до 3 вересня обмеження руху поїздів у Донецькій області поблизу Авдіївки, який впровадили через обстріл бойовиків.
фото з відкритих джерел

«Укрзалізниця» продовжила до 3 вересня обмеження руху поїздів у Донецькій області поблизу Авдіївки, запроваджений 28 серпня через артилерійський обстріл бойовиків.

Про це УЗ повідомила в своєму Telegram-каналі в понеділок, 30 серпня.

Загострення на Донбасі: 18 обстрілів, поранено 10 бійців28 серпня бойовики порушили режим припинення вогню 18 разів, посиливши обстріли не тільки позицій ООС, але й цивільних об'єктів.

Таким чином, до п'ятниці потяг №136 Київ - Авдіївка поки також курсуватиме до Покровська. Приміські поїзди і поїзд №826 Дніпро - Авдіївка курсуватимуть до станції «Очеретине».

Нагадаємо, в суботу, 28 серпня, окупанти на Донбасі 18 разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу в районі Авдіївки були поранені і отримали бойові травми десять українських військовослужбовців. Стан їх здоров'я - задовільний. Постраждали і житлові будинки.

«Укрзалізниця» тоді заявила, що працівники станції «Авдіївка» і пасажири були евакуйовані до укриття. Постраждалих серед залізничників не було. Однак для поїздів змінили маршрут.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: