Стала відома особа того, хто облив зеленкою Порошенка

Читать на русском
За даним фактом слідчим Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.
Укрінформ

У Києві правоохоронці встановили особу чоловіка, який облив зеленкою експрезидента Петра Порошенка.

Про це повідомляє головне управління Нацполіції Києва.

Зазначається, що чоловік, який облив зеленкою експрезидента Петра Порошенка – уродженець Чернігівської області, 1999 року народження.

«Сьогодні під час урочистих заходів у центрі Києва невідомий облив зеленкою експрезидента України. Правоохоронці негайно зупинили порушника та доставили до Печерського управління поліції. Зловмисником виявився уродженець Чернігівської області, 1999 року народження. Наразі з ним проводяться першочергові слідчі дії», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нападнику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Нагадаємо, що сьогодні, 24 серпня, під час урочистих заходів у центрі Києва невідомий облив зеленкою експрезидента України Петра Порошенка.

Також нагадаємо, що Порошенко розкритикував «виділення» тимчасово окупованих земель.

Раніше ми повідомляли, що Петро Порошенко провалив обіцянку ініціювати створення тимчасової слідчої комісії щодо слідчого ДБР.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: