Порошенко розкритикував «виділення» тимчасово окупованих земель

Читать на русском
Порошенко наголосив, що два роки політики «умиротворення» Путіна призвели до руйнування міжнародної коаліції на підтримку України.
Українська правда

Ідея провести референдум про відділення тимчасово окупованих територій від України є злочинною.

Про це п’ятий президент України, лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко заявив під час виступу на форумі депутатів місцевих рад Прикарпаття.

«Конституція напряму забороняє це. І ми - українці, ми - «Європейська солідарність» - наголошуємо: ми не дамо навіть поставити це питання, щоб побудувати стіну між Україною і окупованими агресором територіями. Хоч стіну з Кримом, хоч стіну з Донецькою областю, хоч стіну з Луганською областю», - заявив Порошенко.

Річниця дебатів: що зараз із претензіями, які Зеленський пред'являв ПорошенкуРічниця дебатів на стадіоні. Чи можна Зеленському пред'явити ті ж претензії, які він озвучував Порошенку.

Згідно з його словами, не за те українці віддавали і віддають до сьогодні свої життя.

Порошенко наголосив, що два роки політики «умиротворення» Путіна призвели до руйнування міжнародної коаліції на підтримку України, і це надзвичайний виклик, який стоїть перед Україною.

Нагадаємо, що Порошенко в СБУ допитували понад три години у якості свідка у справі Медведчука-Козака.

Раніше ми повідомляли, що російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках ТКГ, з метою подальшого звинувачення української сторони у порушенні режиму припинення вогню. Від початку доби, 26 червня, зафіксовано 9 обстрілів позицій Об’єднаних сил.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: