Допит Порошенка в СБУ у справі Медведчука-Козака перенесли

Читать на русском
Допит народного депутата Петра Порошенка як свідка у справі Медведчука, який повинен був відбутися сьогодні, перенесли на інший день.
Фото: 24tv.ua

Допит народного депутата і колишнього президента України Петра Порошенка як свідка у «справі Медведчука», який мав відбутися сьогодні, перенесли на прохання адвокатів Порошенка.

Про це з посиланням на пресслужбу СБУ повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Річниця дебатів: що зараз із претензіями, які Зеленський пред'являв ПорошенкуРічниця дебатів на стадіоні. Чи можна Зеленському пред'явити ті ж претензії, які він озвучував Порошенку.

«Народного депутата Петра Порошенка викликали на допит в СБУ, який повинен був відбутися 31 травня о 15.00. Але на прохання його адвокатів допит перенесено на іншу дату цього тижня», - розповіли виданню.

При цьому точну дату нового допиту не уточнили.

В СБУ нагадали, що Порошенко викликається у якості свідка в кримінальному провадженні за підозрою народних депутатів Віктора Медведчука і Тараса Козака в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111, ч. 3 ст. 15 і ч. 1 ст. 438 КК України (державна зрада і замах на розграбування національних ресурсів на тимчасово окупованій території Криму).

Як відзначили правоохоронці, виклик Порошенка на допит необхідний для всебічного та об'єктивного вивчення обставин кримінального провадження.

Нагадаємо, на минулому тижні Порошенко не з'явився на допит до СБУ у цій справі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: