«Право на владу»: якою була ціна обміну полоненими за Порошенка та кому допомагав Медведчук

Читать на русском
У токшоу Право на владу 10 червня йтиме мова про обмін полоненими за президента Петра Порошенка та участь у ньому Віктора Медведчука.

Блокування звільнення полонених та обмін під телекамери заради власного піару та піару тодішнього президента Петра Порошенка. Якою була справжня роль Віктора Медведчука в процесі обміну полоненими ‒ дала зрозуміти фінальна частина аудіозаписів розмов, які нібито вів Медведчук, оприлюднена журналістами-розслідувачами BIHUS.info.

Крім того, багатьох шокував цинізм, як самого Медведчука, так і того, хто його таємно уповноважив вести такі переговори. Якою була ціна звільнень? Які факти досі замовчувались тими, хто був наближений до процесу обміну? Кому насправді допомагав Медведчук? Та скільки обмінів могли зірватись через його втручання?

Про це йтиме мова цього четверга у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 21.45. У розмові візьмуть участь: радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, радник міністра внутрішніх справ Євген Терехов, співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, голова ГО «Група «Патріот» Олег Котенко, куратор батальйону «Кривбас» Микола Колесник, заступник секретаря РНБО (2019-2020) Сергій Кривонос, ветеран АТО, колишній військовополонений Іван Дєєв, правник Геннадій Друзенко, депутат ВР 8 скликання Тетяна Ричкова, адвокат, блогер з Росії Марк Фейгін.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, згідно з черговою порцією записів плівок голови політради «Опозиційної платформи - За життя» Віктора Медведчука стало відомо про те, яким чином Медведчук отримав у власність частину нафтопроводу «Самара — Західний напрямок». При цьому сам Медведчук неодноразово заперечував причетність до труби.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: