На Донбасі окупанти двічі порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Сьогодні, 21 серпня, на Донбасі було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку російських окупантів.
MinistryofDefence.UA

Сьогодні, 21 серпня, на Донбасі було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку російських окупантів.

Про це повідомляє штаб ООС.

Зокрема, у напрямку Водяного, що біля Донецька, ворог застосував міномети 120-го калібру. Тоді як поблизу Золотого-4 російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

«Бойових втрат серед підрозділів Об'єднаних сил немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК», – додають в повідомленні.

Перехідний період в ОРДЛО та Криму: головні моменти із законопроєкту КабмінуЯк будуть визначати дату закінчення окупації територій, хто матиме право на участь у місцевих виборах на Донбасі і в Криму та інші подробиці законопроєкту – на інфографіці.

До операції Об’єднаних сил залучено й інші складові сил оборони, які виконують завдання за призначенням. Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували майже 8 гектарів території та передали на знищення 66 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія заявила про неможливість провести вибори 31 жовтня 2021 року на території 18 окремих територіальних громад у Донецькій та Луганській областях через неможливість забезпечити безпеку на цих виборах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: