Зеленський планує створити національного авіаперевізника до кінця року

Читать на русском
Зеленський хоче залучити французьку консалтингову компанію Aerogestion до створення українського національного авіаперевізника.
Фото з відкритих джерел.

Президент Володимир Зеленський планує залучити французьку консалтингову компанію Aerogestion для створення українського національного авіаперевізника.

Глава держави додав, що внутрішній ринок авіаперевезень в Україні не задовольняє всіх стратегічних потреб держави, тому було ухвалено рішення про створення національного авіаперевізника, інформує ОПУ за підсумками зустрічі Зеленського з директором Aerogestion Марком Роше.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський пообіцяв створити нову державну авіакомпаніюСказано 22 квітня 2020 р.Статус обіцянки: У процесі

«Ми починаємо роботу. Цього року хочемо отримати конкурентоспроможного державного авіаперевізника», - цитує пресслужба президента.

Директор Aerogestion Марк Роше у відповідь розповів, що український ринок авіакомпаній фрагментований і на ньому позначився вплив пандемії коронавірусу, але попри це є можливості для створення національного авіаперевізника.

Нагадаємо, у квітні 2020 року президент Володимир Зеленський пообіцяв створити нову державну авіакомпанію.

Ексміністр інфраструктури Владислав Криклій розповів в інтерв'ю «Слово і діло», чому за рік це питання не зрушило з місця.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: