«Нацкорпус» і аграрії перекрили Хрещатик

Читать на русском
Представники Національного корпусу та аграрії перекрили Хрещатик в Києві в рамках акцій проти запровадження ринку землі.

Представники Національного корпусу та аграрії перекрили Хрещатик в Києві в рамках акцій проти запровадження ринку землі.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Нацкорпус перекрыл КрещатикSharij Net

Члени Національної корпусу та аграрії вишикувалися колонами, перекривши проїжджу частину біля Центрального універмагу вбік Європейської площі.   Зокрема, учасники протесту тримають плакати з написами: «Ні продажу України», «Ні продажу української землі» і прапори Національного корпусу та аграрних об'єднань.

Представники Нацкорпусу перекрили частину ХрещатикаUkrinform TV

Рух Хрещатиком паралізовано в обидві сторони, учасники протесту пропускають тільки автомобілі швидкої допомоги.

Активісти пообіцяли не йти з місця, поки не будуть виконані їхні вимоги – зняття з розгляду законопроекту про відкриття ринку землі.

Нагадаємо, 17 грудня в центрі Києва в урядовому кварталі проходили акції протесту, зокрема, проти закону про відкриття ринку землі. Активісти намагалися встановити намети на проїжджій частині вулиці Грушевського, після чого почалися сутички з поліцією.

За словами начальника поліції Києва Андрія Крищенка, у сутичках під Верховною радою брали участь до 500 осіб. Правоохоронці затримали 26 людей, однак згодом їх відпустили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: