До Кримської платформи приєдналася ще одна країна – МЗС

Читать на русском
Кількість учасників Кримської платформи пішла на четвертий десяток - приєднався ще один важливий партнер.
Дмитро Кулебафото МЗС України

Кількість учасників «Кримської платформи» пішла на четвертий десяток.

Про це сьогодні у Twitter повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, який зараз перебуває з візитом у США.

«Кримська платформа»: чи вдасться запустити план із деокупації півостроваСаміт Кримської платформи приверне увагу не лише до теми Криму, але й до ідеї перезапуску системи міжнародної безпеки. Чи зможе масштабний дипломатичний саміт припинити російську агресію – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Тільки що отримали ще одне підтвердження участі у Кримській платформі від важливого партнера. Кількість учасників досягла 31-го і пішла на четвертий десяток. Працюємо над подальшим розширенням ядра міжнародної коаліції за звільнення Криму», - написав Кулеба.

На цьому тижні стало відомо, що 29 країн підтвердили свою участь у саміті Кримської платформи, який відбудеться 23 серпня у Києві. При цьому список країн-учасниць не розголошується.

Як розповіла перша заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, текст декларації за підсумками саміту «Кримської платформи» на фінальній стадії узгодження.

Нагадаємо, в МЗС також пояснили, чому не зможуть проводити Кримську платформу щорічно.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: