ВР планує провести позачергове засідання під час саміту Кримської платформи – нардеп

Читать на русском
Верховна рада проведе позачергове засідання 23 серпня. Про це повідомив нардеп від Євросолідарності Олексій Гончаренко.
Фото з відкритих джерел.

Верховна рада проведе позачергове засідання 23 серпня. Про це повідомив нардеп від «Євросолідарності» Олексій Гончаренко.

«Разумков хоче скликати на 23 серпня позачергове засідання Верховної Ради через Кримську платформу», - написав він у Telegram.

Скільки позачергових засідань провела Рада IX скликанняРада дев'ятого скликання провела 37 позачергових засідань. Для порівняння – восьме скликання за весь час роботи провело до 10 таких засідань.

Депутатам розіслали лист про збір підписів за скликання позачергової сесії Ради, на якому розглянуть проект постанови про звернення Верховної ради до Організації Об'єднаних Націй, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОЧЕС, Європейського парламенту , урядів і парламентів іноземних держав щодо посилення міжнародного співробітництва в рамках Кримської платформи для протидії агресії Російської Федерації.

Нагадаємо, 16 липня спікер парламенту Дмитро Разумков закрив п'яту сесію IX скликання Ради.

Раніше нардепи затвердили графік шостої сесії парламенту. Нову сесію депутати почнуть 7 вересня, а закінчать 21 січня наступного року.

Скільки позачергових засідань провела Рада IX скликання дивіться на інфографіці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: