У США після штурму Капітолію наклав на себе руки вже четвертий поліцейський

Читать на русском
У США ще двоє офіцерів поліції, які захищали Капітолій під час штурму прихильників Трампа, покінчили життя самогубством.
фото REUTERS

У США ще двоє офіцерів поліції, які у січні цього року захищали Капітолій під час штурму прихильників колишнього американського президента Дональда Трампа, покінчили життя самогубством.

Про це повідомляє CNBC.

У США назвали суму збитків від штурму КапітоліюМіністерство юстиції США оцінило в 1,5 млн доларів збитки, завдані будівлі Капітолію в результаті штурму у січні цього року.

Таким чином, суїцид скоїли вже четверо правоохоронців, які захищали Капітолій 6 січня.

Минулого четверга у власному будинку покінчив життя самогубством 43-річний Хантер Хашид, який працював у відділі спеціальних операцій столичного відділу поліції округу Колумбія.

Через кілька годин після оприлюднення смерті Хашида повідомили про ще одне самогубство офіцера з цього ж столичного відділу поліції, який захищав Капітолій. Ним став 26-річний Кайл Дефрейтаг, якого знайшли мертвим 10 липня.

А протягом декількох днів після штурму Капітолію покінчили з життям працівник столичного відділення поліції 35-річний офіцер Джеффрі Сміт і офіцер поліції Капітолію 51-річний Говард Лібенгуд.

Нагадаємо, 6 січня прихильники республіканця Трампа, на той момент президента країни, увірвалися до будівлі Конгресу, щоб перешкодити затвердженню підсумків президентських виборів, що пройшли 3 листопада у США. На них перемогу здобув демократ Джо Байден.

Почався штурм будівлі. В результаті зіткнень загинули п'ятеро людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: