Бійці ВМС ЗСУ прибули на навчання до Румунії

Читать на русском
Зведений водолазний підрозділ Військово-Морських Сил ЗС України прибув на військово-морську базу ВМС Румунії для участі в навчаннях Дайв-2021.
facebook.com/navy.mil.gov.ua

Зведений водолазний підрозділ Військово-Морських Сил ЗС України на борту пошуково-рятувального судна «Олександр Охрименко» прибув на військово-морську базу ВМС Румунії Констанца.

Про це повідомили ВМС ЗС України у Facebook в понеділок, 2 серпня.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

Зокрема, військові візьмуть участь у багатонаціональних протимінних водолазних навчаннях «Дайв-2021».

Учасники почали підготовку обладнання до початку навчань, яке розпочнеться 2 серпня за участю представників України, США, Болгарії, Румунії, Грузії та Азербайджану. Всього «Дайв-2021» складаються з чотирьох фаз і будуть проходити в акваторії Чорного моря, в межах територіальних вод Румунії.

Нагадаємо, цього літа в Україні (в Одесі) пройшли масштабні міжнародні військові навчання Sea Breeze-2021. Вони стали найбільшими за останні 30 років. На навчання більше 30 держав направили близько 5 000 військовослужбовців, 32 кораблі, 40 літальних апаратів, 18 загонів спеціального призначення та водолазних груп.

А у Миколаївській області пройшли навчання «Козацька булава-2021».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: