В Україні стартували міжнародні навчання «Козацька булава-2021»

Читать на русском
У Миколаївській області стартували навчання Козацька булава-2021, в яких беруть участь підрозділи ЗСУ.
facebook.com/UkrainianLandForces

У Миколаївській області стартували навчання «Козацька булава-2021», в яких беруть участь підрозділи Збройних сил України та військові чотирьох країн НАТО.

Про це повідомила пресслужба командування Сухопутних військ ЗСУ у Facebook.

«Приперлися до кордонів»: чим може відповісти Росія на навчання Sea BreezeРосія має не дуже багато можливостей зірвати навчання Sea Breeze-2021, але всі вони вже відпрацьовані.

«Участь у навчаннях візьмуть близько двох тисяч військовослужбовців і понад 300 одиниць військової техніки з п'яти країн-партнерів - України, США, Великої Британії, Канади, Швеції», - йдеться в повідомленні.

Маневри і тренування триватимуть до 24 липня.

У ЗСУ зазначили, що однією з цілей навчань є поліпшення сумісності між підрозділами Великої Британії і України при плануванні і проведенні операцій батальйонно-тактичного рівня.

Нагадаємо, у минулі вихідні в Одесі завершилися масштабні міжнародні військові навчання Sea Breeze-2021. Вони стали найбільшими за останні 30 років. На навчання більше 30 держав направили близько 5 000 військовослужбовців, 32 кораблі, 40 літальних апаратів, 18 загонів спеціального призначення та водолазних груп.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: