У Грузії стартували багатонаціональні військові навчання НАТО

Читать на русском
Це десяті за рахунком навчання Agile Spirit. У рамках цих маневрів військові проходять підготовку для участі в міжнародних миротворчих місіях.

Сьогодні, 26 липня, в Грузії стартували багатонаціональні військові навчання НАТО Agile Spirit 2021 - в них беруть участь також і військові з України.

Про це повідомляє видання Новини Грузії.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

У навчаннях візьмуть участь близько 2500 військових. 1600 із них - із Грузії, 700 - із США, близько 250 - із інших країн-учасниць: України, Естонії, Німеччини, Латвії, Литви, Польщі, Румунії, Іспанії, Туреччини, Великої Британії, Канади, Італії та Азербайджану.

Навчання під девізом «Сила в партнерстві» триватимуть до 6 серпня і пройдуть на п'яти локаціях.

Церемонія відкриття військових навчань відбулася на базі 2-ї піхотної бригади в Сенакі (регіон Самегрело).

Це десяті за рахунком навчання Agile Spirit. У рамках цих маневрів військові проходять підготовку для участі в міжнародних миротворчих місіях. У 2020 році через пандемію коронавируса навчання не проводилися.

Раніше в Миколаївській області завершилися перші міжнародні українсько-британські військові навчання «Козацька булава - 2021».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: