Під Маріуполем відбулися навчання ППО

Читать на русском
Біля Маріуполя завершилися польові навчання підрозділів протиповітряної оборони окремого загону Національної гвардії.
mvs.gov.ua

Біля Маріуполя завершилися польові навчання підрозділів протиповітряної оборони окремого загону спеціального призначення військової частини 3057 Національної гвардії України.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

Міжнародні військові навчання: які маневри пройдуть в Україні в 2021 роціУкраїна в 2021 році проведе військові навчання за участю США, Великої Британії, Польщі та інших країн-членів НАТО.

Як розповіли у відомстві, основною метою навчань було підвищити рівень організації ведення бою в різних умовах, налагодити ефективне управління розрахунками в бою і підняти рівень польової виучки особового складу.

Протягом тижня особовий склад розрахунків ППО відточував свою майстерність, починаючи з розвідки повітряного противника на місцевості, боротьби з БПЛА, закінчуючи виконанням вправ по стрільб із зенітних установок ЗУ-23-2.

Під час навчань військові отримали теоретичні та практичні знання з управління зенітними установками. Поліпшили навички у визначенні відстані до цілей, орієнтуванні на місцевості, пересуванні до вогневої позиції і від неї в укриття.

Нагадаємо, у липні в Україні завершилися масштабні військові навчання Sea Breeze-2021.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: