В оргкомітеті Токіо-2020 не виключили скасування Олімпійських ігор

Читать на русском
В оргкомітеті Токіо-2020 не виключають скасування Олімпійських ігор у разі різкого збільшення кількості випадків COVID-19.
Слово і діло

В оргкомітеті Токіо-2020 не виключають скасування Олімпійських ігор у разі різкого збільшення кількості випадків COVID-19.

Як розповів очільник оргкомітету Тоширо Муто, він буде стежити за кількістю заражених і за необхідності зв'яжеться з іншими організаторами, пише Reuters.

Скільки коштів витратила Україна на фізкультуру та спорт за останні 14 роківРекордні суми на розвиток спорту витратили в 2015 році, напередодні Олімпіади в Ріо. Від 2016 року місцеві бюджети виділяють більше коштів, ніж державний.

Представник Токіо-2020 пізніше сказав, що організатори «на всі 100% сконцентрувалися на проведенні успішних Ігор».

Нагадаємо, два спортсмени отримали позитивний результат на коронавірус в Олімпійському селищі в Токіо.

Організатори повідомили, що в неділю за межами Олімпійського села у третього спортсмена був позитивний результат. Імена та національності не розголошуються.

Олімпійське село обладнане центрами тестування і здоров'я COVID з покажчиками, що нагадують жителям про необхідність надягати маски для обличчя і перебувати на відстані не менше одного метра один від одного. Спортсмени будуть відслідковуватися і перевірятися на COVID щодня.

Нагадаємо, у Токіо заборонили організацію зон для масового перегляду Олімпіади. В японській столиці було заплановано шість оглядових майданчиків. Рішення прийнято, щоб знизити ризик зараження коронавірусом.

Як відомо, Олімпіада-2020 відбудеться в Токіо з 23 липня по 8 серпня. Це 32-гі літні Олімпійські ігри.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: