В Олімпійському селі в Токіо виявлено перший випадок COVID-19

Читать на русском
Перший випадок зараження коронавірусом виявили 16 липня в Олімпійському селі в Токіо. Позитивний тест здав іноземець зі складу організаторів Ігор.
GettyImages

Перший випадок зараження коронавірусом виявили 16 липня в Олімпійському селі в Токіо. Позитивний тест здав іноземець зі складу організаторів Ігор.

Про це повідомляє The Japan Times.

Організатори ігор підтвердили виданню, що позитивний тест на коронавірус здав іноземець зі складу організаторів Олімпіади. Його ім'я та національність не розкриваються з міркувань конфіденційності.

Хворий був евакуйований з Олімпійського села і поміщений на карантин в готель, повідомила прессекретар Токійського оргкомітету Маса Така.

Зазначимо, що напередодні у Японії госпіталізували члена іноземної олімпійської делегації. У нього підтвердили позитивний тест на коронавірус.

Нагадаємо, у Токіо заборонили організацію зон для масового перегляду Олімпіади. В японській столиці було заплановано шість оглядових майданчиків. Однак організовувати там масові перегляди не будуть. Рішення прийнято, щоб знизити ризик зараження коронавірусом.

Зазначимо, що у Японії лікарі просили владу не проводити Олімпійські ігри на тлі зростання кількості хворих на коронавірус у другому за величиною місті країни.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: