У Токіо заборонили організацію зон для масового перегляду Олімпіади

Читать на русском
Токіо скасує всі масові заходи з перегляду Олімпійські ігри. Рішення прийнято, щоб знизити ризик зараження коронавірусом.
Фото DW

Токіо скасує всі масові заходи з перегляду Олімпійських ігор. Рішення прийнято, щоб знизити ризик зараження коронавірусом.

Про це повідомляє AFP.

В японській столиці було заплановано шість оглядових майданчиків. Однак організовувати там масові перегляди не будуть.

«Ми вирішили закрити ці майданчики для перегляду змагань у прямому ефірі, які збирають багато людей. Ми будемо ширше використовувати Інтернет, щоб створювати захоплюючу атмосферу ігор», – сказав губернатор Токіо Юріко Коїке.

Японський уряд розглядає можливість продовження надзвичайного стану через COVID-19 в Токіо та інших містах країни.

Зазначимо, що у Японії лікарі просять владу не проводити Олімпійські ігри на тлі зростання кількості хворих на коронавірус у другому за величиною місті країни.

Нагадаємо, в Японії збирають підписи під петицією для скасування Олімпійських ігор. Документ вже підписали 214 тисяч людей. Петиція адресована очільнику Міжнародного олімпійського комітету Томасу Баху, голові Міжнародного Паралімпійського комітету Ендрю Парсонсу, міністру у справах Олімпіади Тамає Марукаві, голові оргкомітету Олімпійських ігор в Токіо Сейко Хасімото і губернатору Токіо Юріко Коїке.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: